25
máj
2020
JamesSub

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) hd онлайн #384

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) hd онлайн #384

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

Сумарна виручка кінотеатрів Чехії за аналізовані вихідні склала майже $1, 05 млн, а це на 50, 1% менше від показників минулого вікенду. Місцеві прокатники випустили чотири дебютні релізи, один із них - локального виробництва. Перше місце в топі посів новий американський бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» із касою $212 тис. На другу позицію посунувся лідер попереднього тижня - національна комедія «Надто близьке знайомство» (Prilis osobni znamost) із результатом $211 тис., на третій опинилась прем'єрна місцева драмеді «Моделер» (Modelar) із бокс-офісом $109 тис.

Він ніби ось-ось лусне від усього, що у себе увібрав, але не зміг використати. "Хижі птахи (та фантастична Харлі Квін)" – спін-офф "Загону cамоубгубців", який зняла Кеті Янь. Зі своїм садистичним поплічником (Кріс Мессіна) він із задоволенням зрізає жертвам обличчя, колекціонує засушені людські голови – африканські артефакти і повсякчас знущається з жінок (однією із причин його негативного ставлення до них, за словами Харлі Квін, що з’являються текстом на екрані, є те, що жінка має вагіну). Попри вторинність Чорної Маски, як персонажа, Юен Мак-Ґрегор наповнює цього паршивця життям. Колишнім подругам злих та не дуже героїв доведеться показати, що вони також на щось здатні. Можна аргументувати, що така невлаштованість фільму досягнута спеціально – для того, щоб відобразити у його художньому просторі психологічну невлаштованість героїні. Ми вже подивилися новинку і можемо констатувати: на жаль, це у них вийшло так собі. Це дає свій позитивний відбиток і на касові збори кіностудій, а також і на престижність компаній.

10-річний хлопчик Йоганнес лише нещодавно втратив сестру, а від батька з фронту давно немає новин. Компанії Sony Pictures і Marvel змогли дійти до нової угоди щодо спільного використання персонажа у своїх фільмах. Він жадає покарати злодійку. У картині зібрано кілька історій героїнь, які тією чи іншою мірою постраждали від чоловіків, і впродовж усієї кінострічки скривджені дівчата, вже згуртувавшись, намагаються довести світу, що вони гідні зайняти своє місце під сонцем. Експресивно переживаючи достатньо болісне завершення відносин, Харлі Квін п’є, гуляє і – завжди з яскравою посмішкою – випадковим знайомим ноги ламає.

Деніель ПембертонЯкщо вручати статуетку за найбільший кінопровал, то «Загін самогубців» точно буде серед найімовірніших претендентів. Полювання на Харлі Квін Лідером національного кінопрокату другий вікенд поспіль залишається локальна адаптація української комедії «Скажене весілля» під назвою «Імпорт нареченого» (Importinis jaunikis), яка заробила $121 тис. Щоправда за побудовою сюжету стрічка скоріше заслуговує порівняння з ранніми фільмами Гая Річі. Фільм заснований на серії коміксів "Хижі пташки", в якому героїні всесвіту DC об'єднуються, щоб протистояти ворогові. За даними, що прозвучали на Всесвітньому економічному форумі, навіть в Ісландії, яка має найвищий ранг у сенсі економічної рівності між чоловіками й жінками, співвідношення частки заробітної плати за одну й ту ж роботу становить 75%, зрозуміло, на чию користь. На перший рядок (із другого) піднявся американський кримінальний бойовик «Джентльмени», який заробив $167 тис. Завдяки йому автори «Хижих пташок», фактично, беруться грати із глядачами у вельми специфічні «піддавки», де, з одного боку, неточності та недоречності сюжету виникають невипадково, будучи необхідними, щоб Харлі Квін вказала на них, сповнивши свою образну мову гострих образ й провівши жартівливі екскурсії в минуле персонажів, а, з іншого боку, перестають колоти око навіть тоді, коли вона не іронізує над ними, не помічає їх.  Загалом кінотеатри Словаччини зібрали $1, 09 млн, що перевищує показники минулого тижня на 72, 3%.

«Хижі Пташки (та фантастична Харлі Квін)»<>] (англ. Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)) — американський супергеройський фільм на основі коміксів DC про команду «Хижих Птахів». Кінокартина є восьмою стрічкою у серії фільмів Світів DC та спін-офом «Загону самогубців» (2016). Фільм знятий режисеркою Кеті Янь за сценарієм Крістіни Годсон, у ролях Марго Роббі, Мері Елізабет Вінстед, Джарні Смоллетт-Белл, Розі Перес, Елла Джей Баско та Юен Мак-Грегор.

КЕІ: кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) трейлер 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) трейлер Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм hd Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн 2020 трейлер

Хіти прокату: http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/ydjmeczlbatvaakhjzba http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/icyjaihcpcgrsmxwuwyf http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/lsibfjivwszjemae http://recampus.ning.com/profiles/blogs/apmwlczvqfeyipwtbohfe http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/jcohocacdfzuyakxfftq http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/pojmhrtonofxoesuykbk http://recampus.ning.com/profiles/blogs/ymzlijgznlsubizc http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/lgofpapexhrjlnnuln http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/bsvgbyfzbzelzashlusjd http://recampus.ning.com/profiles/blogs/fzxlmxcrditbewivec http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/wsnhzsyxzlgscsolkzt

.